Trebol Mobiliari

TREBOL MOBILIARI

Disseny de mobles d’estil juvenil i infantil


Trebol Mobiliari és una marca que es dedica a la fabricació i disseny de mobiliari infantil des de l’any 2009, i que es troba present actualment en més de 29 països. El seu objectiu principal és crear nous estils d’habitació que destaquin per la seva senzillesa i funcionalitat.

El seu ideal de negoci es basa en oferir una àmplia varietat de productes en la més alta qualitat i que satisfacin les necessitats i preferències dels seus clients. Actualment Trebol Mobiliari és situa en un dels millors escenaris a nivell mundial, convertint a la marca en referent en el sector del mobiliari infantil a nivell internacional.

El seu mobiliari infantil ressalta pels seus lacats en blanc de gran qualitat i eficiència, i per la utilització de materials nobles, com les fustes de freixe i els taulers de fibres de partícules d’alta densitat, que donen calidesa, confort i un acabat exquisit.

Compten amb una àmplia varietat de mobles per a tots els gustos i necessitats, on podreu descobrir tot tipus de peces per a les habitacions dels nadons i per a les habitacions dels nens. Bressols, bressols convertibles, llits, llits niu, lliteres, còmodes i armaris, mobles amb línies senzilles i elegants, tons blancs o de color que et permetran crear habitacions d’ensomni.

El seu catàleg compte amb una extensa varietat de col·leccions per totes les preferències i necessitats, on es podran trobar diferents mobles per les habitacions dels nadons i dels nens. Mobles definits per les seves línies senzilles i refinades, combinades amb tonalitats blanques o de colors que us permetran ambientar l’habitació de la manera que havíeu imaginat.

A més, la marca també disposa d’un catàleg de teixits naturals i respectuosos amb el medi ambient, també en diverses tonalitats, que sens dubte us ajudaran a crear un espai amb molt d’encant.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web:  http://www.trebolmobiliario.com/

    TOP