Velfont

Articles de protecció per a la llar

Velfont és la marca espanyola especialista en la fabricació i comercialització d’articles tèxtils per a la llar. Gràcies a la llarga experiència i especialització de la marca, satisfan als clients més exigents oferint-lis un producte per a cada necessitat específica. Velfont, incorpora les tecnologies més innovadores del mercat en tèxtils i aposta per les tendències, avançant-se així a les necessitats del mercat. Afavorint el consum de roba de llar d’alta qualitat.

Els seus objectius principals són aconseguir que els seus clients gaudeixin d’un descans reparador i saludable, desenvolupant i distribuint productes de tèxtil d’alta qualitat.

tecni nova

Velfont és una empresa que li agrada evolucionar i obtenir resultats, però sempre tenint en compte l’impacte social i ambiental que té la fabricació per la societat. Una gran part de la fabricació de les peces es realitza en taller de tèxtils de reinserció laboral. On treballen persones en risc d’exclusió social, on se’ls hi dóna l’oportunitat de treballar i aprendre un ofici.

Entre la seva àmplia gamma de productes podreu trobar, protectors pel matalàs, llençols, coixins, i molt més.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: velfont.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.