Vive

VIVE

Mobles amb força i personalitat


VIVE és una empresa amb més de 35 anys d’experiència, dedicada a la fabricació i disseny de mobiliari d’estil contemporani nascuda en 2005. La seva dedicació i constància ho han convertit en un referent en el sector del moble a nivell nacional i internacional.

La satisfacció dels seus clients i la qualitat en els seus productes són els seus objectius principals, per aquest motiu s’esforcen dia a dia per a aconseguir els millors resultats en tota la seva col·lecció de productes. Els seus dissenys s’adapten a les noves tendències, per això compten amb una àmplia gamma de colors, textures, acabats i mesures, que aconsegueixen crear un ambient distingit i autèntic, on són els mobles els que s’adapten a tots els desitjos del consumidor, sempre apostant per una política respectuosa amb el medi ambient.

En l’estil contemporani es potencien els espais amples amb una bona il·luminació, per a convertir-los en ambients pràctics i funcionals. S’utilitzen colors clars o combinacions amb tonalitats blanques i negres, la idea és no sobrecarregar les sales amb molt de color o amb molts elements decoratius, per aquest motiu s’utilitzen pocs complements però que tinguin molta rellevància dins de la decoració.

Actualment, s’han llançat a realitzar una col·lecció de mobles d’estil nòrdic, sens dubte, una de les tendències decoratives més populars en els últims temps. L’objectiu d’aquest estil de decoració és aportar tota la claredat i il·luminació possible a l’espai triat, per tant es fugirà de les teles dobles en les cortines i els teixits molt gruixuts. Les seves peces es caracteritzen per la utilització de formes senzilles creades amb materials de fusta i per la combinació de tonalitats blanques i colors pastel. Aportant a la casa, un estil natural i d’allò més càlid, que convida a gaudir de la teva llar envoltats del màxim confort.

A VIVE podreu trobar dos estils de mobiliari per a combinar com més us agradi. Mobles amb una gran personalitat, funcionalitat i presència que faran de la vostra llar un espai únic.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la seva pàgina web:  http://www.mueblesverge.com/

    TOP