Seleccioni la taula i les cadires adequades per al seu saló

Són molts els factors a tenir en compte en la decoració de salons amb conjunts de taules i cadires. Però no es preocupi, perquè avui l’ajudarem i guiarem perquè triï el que millor s’adapti a vostè. Recordi que en Mobles Güell disposem d’una àmplia selecció de taules i cadires, així com conjunts ideals per a la seva llar a un bon preu. Esbrina quina taula i cadires casen amb el seu saló.

El mobiliari per al saló és essencial si vol gaudir d’aquest espai còmodament i treure-li el màxim partit. Un conjunt de taules i cadires per a la llar ha d’adaptar-se a les persones que viuen en ell, tant en número com en gustos i necessitats.

Triï la taula i la cadira adequada per a les seves necessitats

La clau és trobar una taula que s’adapti bé a l’espai i no sigui aclaparadora. Si té molta gent en el seu saló, potser vol considerar una taula de centre fixa o una taula de centre elevable. Són mobles fantàstics perquè poden servir per a col·locar un llibre o una revista. També poden ser un gran lloc per a posar les begudes si no té un lloc específic per a elles en el saló.

Recordi que la taula i cadires del menjador seran molt utilitzades, i és important adquirir unes cadires de bona qualitat i resistents. A més, cal no oblidar la gran usabilitat d’aquests mobles, és a dir, no és recomanable imposar elements que abarrotin la decoració o li donin un aire pompós o exagerat, i que hàgim de retirar-los diverses vegades al dia.

Quina taula i cadires casen amb el seu saló

Cal no oblidar-se la decoració

Una altra cosa a tenir en compte en triar quina taula i cadires casen amb el seu saló és que aquests combinin entre si, a més d’amb l’estil i el color de la resta de la seva llar. Per exemple, si té una casa més tradicional, potser desitja col·locar una taula tradicional, com una taula de menjador rectangular.

Així mateix, els mobles del saló són l’estada que marca la pauta, i a més és el lloc on se sol rebre als convidats, per la qual cosa també és el lloc que més trànsit i en el qual més temps es passa. El tipus de taula i cadires podria combinar-los amb cortines càlides, llums i il·luminació elegants, ja que potència i realça els mobles del saló. Una gran idea perquè la taula i cadira casin amb el saló és agregar una planta, sigui natural o artificial, en un test cridaner. A més, és important omplir aquests racons clau que eviten que el saló se senti buit. Deixi que els mobles del saló es converteixin en un tot i donin una visió molt agradable i pugui gaudir dels menjars amb família i amics.

En les nostres exposicions disposem de diferents combinacions de taules i cadires que poden casar amb el seu saló. A més, amb els nostres assessors podrà demanar ajuda per a triar els mobles adequats segons les seves necessitats.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis a contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡