El rebedor Ă©s l’espai que dona la benvinguda i acomiada als seus convidats i a tota la seva famĂ­lia. Per a crear una bona sensaciĂł tant a l’entrada com a la sortida, planifiqui com Ă©s el seu dia a dia i les necessitats de la famĂ­lia. Prengui nota d’aquests consells per a dissenyar rebedors per a una entrada organitzada.

Dissenyi el seu rebedor per a una entrada organitzada

Quan arribem a casa necessitem un lloc on posar totes les nostres coses alhora, per aixĂČ li recomanem utilitzar aquestes idees per a mantenir l’ordre visual en el rebedor. No s’embussi en el desordre i apliqui el disseny i els mobles de rebedor que s’adaptin a les seves necessitats. Abans de decorar, primer analitzi els seus propis hĂ bits de vida, desprĂ©s estudiĂŻ el seu propi espai i no oblidi que es tracta d’una zona de trĂ nsit, per la qual cosa s’ha de facilitar la circulaciĂł i ha d’haver-hi almenys gairebĂ© un metre d’espai lliure.

Una entrada ordenada Ă©s clau per a crear una bona sensaciĂł en entrar en un habitatge. Triar els mobles de rebedor amb calaixos organitzadors o un sistema d’emmagatzematge serĂ  clau per a organitzar totes les coses que solem deixar en el rebedor, com a claus, carteres, gots, entre altres objectes, i aixĂ­ aconseguir un rebedor amb una entrada organitzada.

A Mobles GĂŒell disposem de tot el necessari per a obtenir rebedors per a una entrada organitzada.

Rebedors per a una entrada organitzada

Mobles adequats de rebedor per a una entrada organitzada

Per a millorar l’ordre en un rebedor, podem utilitzar petits objectes que ajudin a mantenir tot en ordre. Seleccionar diferents tipus de mobles de rebedor, com per exemple, un armari. En el qual podem posar ganxos per dins de la porta, i si dividim els calaixos, serĂ  mĂ©s fĂ cil trobar les coses. Un altre consell Ă©s usar divisors o caixes de diferents grandĂ ries en els calaixos dels mobles, depenent del que vulguem guardar. Aquestes etiquetes identifiquen perfectament el que posem en cada caixa i tenir l’entrada mĂ©s organitzada.

Si l’entrada principal de la seva casa Ă©s directament a un passadĂ­s, pot ser una mica mĂ©s difĂ­cil crear un espai de rebedor separat. No obstant aixĂČ, hi ha algunes solucions que pots considerar per a crear la sensaciĂł d’un rebedor, fins i tot en un espai limitat.

És important considerar on anirĂ  el mobiliari i la decoraciĂł en l’espai. Per exemple, elements decoratius o penja-robes, que serviran per a col·locar les jaquetes i els abrics, aixĂ­ aconseguirem que l’entrada quedi organitzada. Minimitzar el desordre tambĂ© fa que sigui mĂ©s fĂ cil trobar tot el que es desitja sense sentir-se frustrat pels elements perduts. Un altre dels consells per a obtenir una entrada organitzada Ă©s, no oblidar-se de donar-los un toc de personalitat als diferents mobles.

En les nostres exposicions disposem de diferents rebedors per a una entrada organitzada. A més, amb els nostres assessors podrà demanar ajuda per a triar el moble adequat segons el seu rebedor.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis a contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telĂšfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En quĂš et podem ajudar?
Hola! đŸ‘‹đŸ»

GrĂ cies per a visitar la nostra web. En quĂš et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡