La nostra botiga de mobles, dóna el tret de sortida a la tarjeta de punts pels seus clients. Aquesta targeta beneficiarà als nostres clients i farà possible que gaudeixin de tots els avantatges que comporta.

El seu funcionament és molt simple, per cada producte que compreu a Mobles Güell us retornarem l’1% de cada compra en forma de punts, de manera que pugueu bescanviar-ho en properes compres que realitzeu a la botiga. A més, entregarem cupons de recomanació per als vostres amics i familiars, així quan ells vinguin a la botiga podran utilitzar aquests cupons i l’1% que obtinguin de les compres serà pel client que ens ha recomanat.

Condicions de la promoció dels punts

Compri a Mobles Güell i demani la targeta client. A més, li entreguem uns cupons de recomanació de Mobles Güell per als seus familiars i amics.

Vostè també obtindà l’1% de les compres dels clients que ha recomanat. Cada client suma un 1% del valor de la compra en punts a la seva targeta de client. Aquests s’atorguen un cop han estat facturats i la seva comanda ja està pagada.

➤ Els punts són de caràcter personal i intransferibles.

➤ No s’aplicarà política de punts juntament amb altres promocions o descomptes.

➤ Els punts nomes es poden descomptar en properes compres sempre que siguin: a) per la compra de producte de decoració que el client s’endura amb els seus propis medis, o, b) per comandes superiors a 3.000 €. Per comandes inferiors a 3.000 €, es podrà descomptar un màxim d’un 25 % del valor dels punts.

➤ El client rebrà 10 cupons que serveixen per recomanar-nos a familiars i amics. Quan aquests venen a comprar ens han d’entregar el cupons i se li sumarà l’1 % de la compra a la seva targeta de client d’una forma automàtica un cop s’hagi entregat i abonat la comanda.

➤ Els punts caduquen al cap de dos anys de la seva obtenció. En successives compres, també acumularà nous punts que se li sumaran a la targeta; cada obtenció de punts té el seu període de caducitat.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡