Estàs cansat de les taques del sofà que no arriben a marxar mai?
Per a Mobles Güell mantenir la tapisseria impecable és indispensable, per això busquem les teles de les millors marques del mercat, com Visual amb la tecnologia d’Aquaclean. És la millor manera d’evitar taques al sofà.

Què és la tecnologia Aquaclean?

La tecnologia Aquaclean és un tractament que a més d’evitar les taques al teixit, cobreix cada fibra del fil amb una capa molecular invisible evitant que quan algun tipus de brutícia toqui el teixit s’hi adhereixi permanentment. Aquest tractament permet que les taques es puguin netejar únicament amb aigua deixant el sofà o butaca com si fos nou. Des de taques de cafè, vi, xocolata o tinta es podran netejar amb tan sols aigua.

Sembla un somni fet realitat, no creus?

Més beneficis d’Aquaclean

La tecnologia Aquaclean, a part d’evitar taques als sofàs i butaques també protegeix el teixit contra virus i bacteris.
Garanteix la seva eficàcia mitjançant el tractament SAFE FRONT, un tractament especialitzar a reduir la propagació de qualsevol virus i bacteris fins a un 91%. És perfecte per a moments com aquests on és tan important reduir els riscos per a tothom.

Inclús per als més peluts de la casa

També tenim entapissats específics per a les nostres mascotes. Ja que també formen part de la nostra família volem oferir-los materials de qualitat que facilitin la vida de tots.

Per això, aquestes col·leccions disposen d’una làmina entre els bucles del teixit i a la part visible de la tela. S’ha creat aquesta barrera física per evitar enganxalls accidentals, no únicament pels animals de companyia sinó també pels reblons de pantalons, cremalleres o anells.

Teles amb certificat ISO

Tots els tipus de teles han hagut de passar unes proves d’efectivitat i han aconseguit el certificat ISO. Per aconseguir-lo s’hi han avaluat factors fonamentals com pes per metre quadrat, la resistència a la tracció, d’enllistaments dels fils, resistència al pilling i la resistència a l’abrasió, que són de les coses que més preocupen al consumidor a l’hora de comprar.

En el cas de la resistència a l’abrasió, ressaltar que es considera acceptable una tela que superi els 30.000 cicles i totes aquestes teles ho superen amb escreix. Fins i tot n’hi ha que certifiquen més de 200.000.

I les teles no només compten amb totes aquestes característiques, sinó que a més a més tenen un tacte molt agradable i es mantenen vistoses i lluminoses realçant els nostres espais i amb una gran varietat de color, fins a 50 colors diferents, que s’adapten a la perfecció a tots els gustos.

Tant a la botiga de mobles de Tarragona com a la botiga de mobles del Vendrell tenim mobles amb aquest sistema, des de mobles de dormitori fins a mobles de menjador.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110
O per una atenció totalment personalitzada pot reservar cita prèvia.