Les tendències de mobles per al 2022 segueixen la mateixa línia amb la que venien anteriorment amb espais que inspirin serenitat i comoditat, però, amb nous tocs en forma de color. Així doncs, en el post d’avui us portem 6 d’aquestes tendències:

1. Estil curvy

Aquesta tendència de mobles corbats recupera el costat més sofisticat del segle XIX, que va impregnar els mobles amb la bellesa de l’art Noveau. Així, trobem mobles que destaquen per tenir línies més juganeres, divertides i suaus.

2. Estil Japandi

La tendència escandinava sembla que no vulgui acabar de marxar mai, i quan ens pensem que ja no s’utilitza, es reinventa. Però això no és cap novetat, si us hi fixeu, sempre ocupa una de les posicions quan es parla de tendències en el món del moble i la decoració.

Aquesta vegada però, s’ha reinventat fusionant-se amb l’estil japonès, i és per això que s’ha creat el que s’anomena estil Japandi. En aquest estil hi predominen els espais nets i minimalistes, on la calidesa de l’estil escandinau es barreja amb l’harmonia zen de l’estil japonès.

3. Estil rústic i vintage modern

En aquest estil trobem alguns tocs rústics barrejats amb alguns mobles d’estil modern. Un bon exemple poden ser les taules de fusta rústica mesclades amb sofàs vintage, més enganxats a l’estil cosmopolita, i taules centrals industrials.

4. Tons terrosos i verds

Que el color verd està de moda ja ens en havíem donat compte, sobretot en el sector de la moda, i és una tendència en mobles 2022 que està a l’ordre del dia. És per això que aquest fet es reflecteix també en els interiors.

S’està generant una mescla entre tons neutres, terracota, blaus profunds i verds càlids, que en certa manera donen vida a la llar i ens acosten al medi ambient i a la natura. Una combinació ideal amb mobles de fusta. 

 

5. Colors pastel

La tendència dels colors pastel ja ve de fa uns anys, però igual que com dèiem amb l’estil escandinau, segueix retornant.

Aquesta vegada però, amb més força que mai, ja que si abans trobàvem tons neutres com el gris, el blanc, el marró o el negre, als que donàvem un toc de color fluixet amb aquests colors pastel, ara els trobem mesclats creant petites explosions de color.

 

6. Materials naturals

Els materials que ens acosten a la natura també estan a l’ordre del dia sobretot per el creixent interès de frenar el deteriorament del planeta, fet que ens ha convertit a tots i totes en amants de tot allò que tingui a veure amb lo natural, ecològic i sostenible. Així, el color de la fusta natural, està cada vegada més de moda i s’hi afegeixen tots aquells colors que deriven d’ella.

 A més, aquest any també trobem en tendència elements com la reixeta, la ràfia i les fibres naturals que els podem veure en gairebé tots els tipus de mobles; llums, capçals, cadires, portes de mobles, etc.

 

Si estàs pensant en canviar els mobles de casa teva i t’interessa alguna d’aquestes tendències en mobles del 2022, a les nostres botigues podràs comptar amb l’assessorament d’interioristes professionals que t’aconsellaran en tot moment i t’ajudaran a trobar el mobiliari més adequat i l’estil perfecte per a tu. No dubtis en contactar-nos i demanar la teva cita prèvia.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a: info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110