Els sofàs són una de les peces més importants del saló, i podríem dir que també de la casa. Aquesta peça és el lloc on descansem quan arribem de la feina, també on ens relaxem quan volem desconnectar i veure una bona pel·lícula o llegir un llibre. En el sofà hi passem una gran part de la nostra vida. Tot i això, què és millor, triar un bon sofà o una bona llum? Us ho desvelem en aquest nou blog. 

A Mobles Güell gaudim de diferents sofàs i llums perfectes per a tota la família, sempre tenint en compte els detalls, per a fer que gaudiu al màxim d’ells. Amb els nostres mobles de menjador, sentir-se a gust a la llar serà molt fàcil.  Comencem!

Escollir el sofà perfecte

Quan escollim el sofà perfecte per a nosaltres s’han de tindre en compte quins són els nostres hàbits a l’hora de seure i de fer-ne ús. També influeix l’aspecte de si a la casa hi ha nens petits, animals domèstics i, fins i tot, un “roomba”.

Els nens petits són fonamentals a l’hora d’escollir un sofà o un altre, ja que la roba del sofà tindrà un paper molt important. Si tenim nens, agafarem un sofà amb una roba soferta i amb tractament antitaques, perquè es pugui netejar amb més facilitat perquè la seva vida sigui més llarga.

El “roomba” també és una peça clau, ja si en tenim triarem un sofà que permeti que passi per sota, ajudant a què aquest arribi a tots els racons de la casa i no quedi encallada.

Per acabar, tindre en compte si es tenen animals domèstics és molt important, ja que tenim sofàs que gaudeixen de robes especials, com les d’Aquaclean, ideals per a mascotes i perquè aquestes no la trenquin. Aquesta roba és ideal i es neteja fàcilment, a la vegada la seva composició ajuda que els animals no clavin les ungles i, per tant, que siguin més difícils de trencar. Tot i això, no són peces indestructibles.

Sofà i llum I Mobles Güell

Classes de sofàs

Depenent de com ens agradi utilitzat els sofàs, escollirem un o un altre. Si ens agrada seure rectes, amb les cames plegades sobre els coixins o estirar-nos al llarg del sofà, un sofà fix amb diferents coixins de decoració és ideal.

Una altra classe també podria ser el sofà extraïble, el qual surten els seients i queda com si fos un llit o un chaise-longe gran. Aquests sofàs gaudeixen, moltes vegades, de braços corredissos que ajuden al fet que tot quedi alineat. També compta amb respatllers que poden ser fixes o reclinables, ideals per adaptar-los a l’alçada de tots.

Finalment, també tenim el sofà elèctric, on els seients i els respatllers són reclinables gràcies a un comandament o una botonera, els quals ens ajudaran a col·locar els elements del sofà com ens sentim més a gust. Per aquells que compartiu sofà, no us preocupeu! Cada mòdul és independent, pel què cada persona podrà posar-se en una posició diferent del del costat.

Si parlem de places, qualsevol d’aquests sofàs pot ser compost d’una peça petita de dues places, tres, chaise-longe, raconer o un conjunt de 3-2. També podem optar per posar un sofà menys llarg i acompanyar-lo d’una butaca auxiliar amb acompanyament de pufs a conjunt.

Sofà i llum I Mobles Güell

Sofà o llum?

La zona del sofà és molt important, tot i això, també ho és una bona il·luminació. Moltes vegades, tenim el sofà per davant d’una finestra i durant les hores de claror la llum és molt bona, però quan arriba la nit, s’ha d’il·luminar la zona artificialment. 

La solució més interessant és tenir diverses classes de llum per a poder il·luminar bé tota la zona. Quan entrem a la sala podem tenir una il·luminació més general, ens serveix de llum general de l’estança. En el moment que anem a seure i ens relaxem o mirem la TV, és millor una llum ambiental, molt més relaxant i càlida. 

Si som uns amants de la lectura, faltaria una llum que donés llum directe per a una bona lectura, pel que normalment es posa una llum de peu o un llum damunt la tauleta raconera. 

Si volem aconseguir un bon relax, és tan important un bon llum com un bon sofà, pel que decidir entre sofà o llum no és possible, ja que els dos es combinen a la perfecció si es vol arribar a una relaxació i tranquil·litat profunda a la llar. 

A Mobles Güell gaudim de diferents classes de sofàs i llums perquè pugueu aconseguir aquesta relaxació a la vostra llar, acompanyada a la vegada, d’una decoració que deixarà a tots els vostres convidats bocabadats. 

Mobles de menjador. Moderns o clàssics? - Mobles Güell

Ara que ja saps la resposta a la pregunta: sofà o llum, què escollir? ja podeu visitar-nos a les nostres exposicions i donar un cop d’ull a tots els nostres mobles. 

I si encara no saps quina classe de sofà i llum pot quedar millor a la teva llar, deix que un professional t’aconselli. Contacta’ns, demana la teva cita prèvia i estarem encantats d’ajudar-te en el que necessitis. 

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡