La botiga de mobles
més antiga de Catalunya

Des del nostre orígen el 1820 com a fabricants de mobles fins al nostres dies, a Mobles Güell hem après de les vivències viscudes, i això ens ha permès conèixer i dominar a la perfecció els diferents estils de mobles. L’experiència i l’orgull de ser la botiga de mobles més antiga de Catalunya és una de les nostra idiosincràcia.

Dissenyem els mobles

per decorar casa seva com un vestit a mida. Donem a les llars dels nostres clients la modernitat, seriositat i elegància que exigixen, sempre buscant la singularitat i personalització. Actualment podem presentar al nostre públic la nostra nova marca de mobles, Movint. La marca neix amb la voluntat de crear mobles que destaquin per la seva funcionalitat i el seu disseny tan especial. Peces que s'adapten a les noves tendències en disseny d'interiors

Dediquem la nostra experiència

a satisfer les seves necessitats de mobiliari, per crear ambients útils i confortables on hi quedi reflectida la seva personalitat. El nostre equip de professionals, amb més de 25 anys d’experiència en venda i muntatge, garanteixen un servei sense fisures.

La nostra família

La sisena generació de la família continuem amb el negoci familiar i ja ens preparem per complir els 200 anys d’història dedicats a la venda i el muntatge de mobles.

TOP