La botiga de mobles més antiga de Catalunya

Botiga de mobles a Tarragona

DES DE 1820

Des del nostre orígen el 1820 com a fabricants de mobles fins al nostres dies, a Mobles Güell; botiga de mobles a Mas Llorenç (Tarragona), hem après de les vivències viscudes, i això ens ha permès conèixer i dominar a la perfecció els diferents estils de mobles. L’experiència i l’orgull de ser la botiga de mobles més antiga de Catalunya és una de les nostra idiosincràcia.

Mobles Güell

Mobles Güell, 200 anys d'història

Dos segles d’història com a referents del sector del moble a Catalunya. Mobles Güell, la botiga de mobles més antiga de Catalunya, fa 200 anys. Aquest camí té els seus orígens en el petit taller de Cal fuster, l’embrió d’un gran llinatge familiar dedicat al món del moble. Són 6 generacions familiars les que han dedicat tots els seus esforços a l’empresa, en un recorregut en el qual s’han vist obligats a canviar i adaptar-se a les noves tendències del sector sense oblidar una premisa: la pesonalització. 200 anys més tard, aquell petit taller d’ebanistes és avui una marca consolidada, amb una estructura empresarial sòlida que dedica els seus esforços a la distribució de mobles de màxima qualitat i a la personalització i disseny d’interiors en les grans exposicions de Masllorenç i El Vendrell.

MG - qui som

Dediquem la nostra experiència

A satisfer les seves necessitats de mobiliari, per crear ambients útils i confortables on hi quedi reflectida la seva personalitat. El nostre equip de professionals, amb més de 25 anys d’experiència en venda i muntatge, garanteixen un servei sense fisures.

Mobles Guell nosaltres

Dissenyem els mobles

Per decorar casa seva com un vestit a mida. Donem a les llars dels nostres clients la modernitat, seriositat i elegància que exigixen, sempre buscant la singularitat i personalització. Actualment podem presentar al nostre públic la nostra nova marca de mobles, Movint. La marca neix amb la voluntat de crear mobles que destaquin per la seva funcionalitat i el seu disseny tan especial. Peces que s’adapten a les noves tendències en disseny d’interiors

Contacte