Nus Mobles, botiga de mobles al Vendrell

Botiga de mobles a Tarragona

Les marques més exclusives al millor preu

Nus Mobles, és una botiga de mobles del Vendrell amb una llarga experiència en el sector mobiliari i amb una ferma voluntat de satisfer les necessitats dels seus clients.

Amb els anys s’ha convertit en un referent en el sector de la comercialització i distribució de mobles.

Trobeu les últimes tendències en mobiliari i els dissenys més exclusius en la gran exposició que tenim a la botiga de mobles. En els nostres mobles, trobareu tots aquells elements amb els que crear una atmosfera de calidesa i funcionalitat per la vostra llar .

La nostra botiga de mobles al Vendrell treballa conjuntament amb les millors marques del sector, proporcionant-nos peces de tots els estils i de la més alta qualitat. Si teniu qualsevol dubte, el nostre equip de professionals us assessoraran en tot el que necessiteu fins que trobeu aquelles peces que s’adaptin al vostre estil.

Mobiliari a Tarragona

MOBLES D’ESTIL CONTEMPORANI

L’assessorem per crear una llar elegant i confortable. Adaptem els mobles a un estil modern, clàssic o rústic en funció de les seves necessitats, sempre cuidant tots els detalls.

MOBLES ESTIL JUVENIL

Mobles per els petits de la casa, podran escollir els que mes els hi agradin i s’adaptin a les necessitats de cada etapa: des del mes petit al mes jove.

Mobiliari a Tarragona
Mobiliari a Tarragona

MOBLES AUXILIARS

Esculli els complements per casa seva, des de les taules i les cadires a les peces de decoració que estan en tendència. Tenim una gran varietat per satisfer el seu desig.

MOBLES DE DESCANS I RELAX

La millor gamma de matalassos, butaques i sofàs per a poder somiar amb el millor descans a casa seva. Li oferim les millors marques i materials per a satisfer els seus desitjos.

Mobiliari a Tarragona

Blog

Aquí podràs trobar tendències, tips i idees d’interiorisme realitzades i pensades pel nostre equip comercial i interiorista.

Passadissos decorats, cases amb personalitat

Passadissos decorats, cases amb personalitat

Passadissos amb encant Per donar-li un toc de la nostra personalitat a la casa, cal que cada racó estigui ben decorat, per tant, comencem per la zona d’entrada. El rebedor el podem decorar amb diferents combinacions a conjunt amb el teu estil,  de mobles clàssics o...

Les claus d’una llar amb minimalisme

Les claus d’una llar amb minimalisme

A les llars hi ha dues classes de persones, les que no acumulen coses i les que sí. Per aquestes últimes, aquest blog és per a vosaltres. En aquest blog parlarem sobre com aconseguir una llar minimalista i com mantenir-la en aquestes condicions.  A Mobles Güell,...

Un bon sofà o una bona llum?

Un bon sofà o una bona llum?

Els sofàs són una de les peces més importants del saló, i podríem dir que també de la casa. Aquesta peça és el lloc on descansem quan arribem de la feina, també on ens relaxem quan volem desconnectar i veure una bona pel·lícula o llegir un llibre. En el sofà hi passem...

Mobles d’estil nòrdic, no només una tendència d’Ikea

Mobles d’estil nòrdic, no només una tendència d’Ikea

Mobles amb caràcter pragmàtic L'estil nòrdic ideal és el que prové de la funcionalitat, buscant un realisme pragmàtic d'estètica neta i minimalista. És un estil del món actual que busca anar per feina i trobar diversos significats en els seus acabats. Els mobles...

Contacte