Nus Mobles, botiga de mobles al Vendrell

Botiga de mobles a Tarragona

Les marques més exclusives al millor preu

Nus Mobles, és una botiga de mobles del Vendrell amb una llarga experiència en el sector mobiliari i amb una ferma voluntat de satisfer les necessitats dels seus clients.

Amb els anys s’ha convertit en un referent en el sector de la comercialització i distribució de mobles.

Trobeu les últimes tendències en mobiliari i els dissenys més exclusius en la gran exposició que tenim a la botiga de mobles. En els nostres mobles, trobareu tots aquells elements amb els que crear una atmosfera de calidesa i funcionalitat per la vostra llar .

La nostra botiga de mobles al Vendrell treballa conjuntament amb les millors marques del sector, proporcionant-nos peces de tots els estils i de la més alta qualitat. Si teniu qualsevol dubte, el nostre equip de professionals us assessoraran en tot el que necessiteu fins que trobeu aquelles peces que s’adaptin al vostre estil.

Mobiliari a Tarragona

MOBLES D’ESTIL CONTEMPORANI

L’assessorem per crear una llar elegant i confortable. Adaptem els mobles a un estil modern, clàssic o rústic en funció de les seves necessitats, sempre cuidant tots els detalls.

MOBLES ESTIL JUVENIL

Mobles per els petits de la casa, podran escollir els que mes els hi agradin i s’adaptin a les necessitats de cada etapa: des del mes petit al mes jove.

Mobiliari a Tarragona
Mobiliari a Tarragona

MOBLES AUXILIARS

Esculli els complements per casa seva, des de les taules i les cadires a les peces de decoració que estan en tendència. Tenim una gran varietat per satisfer el seu desig.

MOBLES DE DESCANS I RELAX

La millor gamma de matalassos, butaques i sofàs per a poder somiar amb el millor descans a casa seva. Li oferim les millors marques i materials per a satisfer els seus desitjos.

Mobiliari a Tarragona

Blog

Aquí podràs trobar tendències, tips i idees d’interiorisme realitzades i pensades pel nostre equip comercial i interiorista.

Com triar una taula de centre?

Com triar una taula de centre?

El menjador és l'estança principal de totes les cases, i en la que s'hi passa més estona. Per aquest motiu, hem d'equipar aquest espai de reunió familiar com cal i que sigui el més funcional possible sense perdre sentit estètic. Una de les claus per aconseguir-ho és...

Com escollir el millor matalàs? La Guia definitiva

Com escollir el millor matalàs? La Guia definitiva

Sabíeu que si dormim una mitjana de 8 hores diàries, haurem dormit en un mes unes 240 hores en el matalàs? Impressionant, no? Perquè si seguim aquesta norma, en un any haurem dormit unes 2.880 hores. Com ja hauràs deduït, l'elecció d'un bon matalàs és imprescindible i...

Com empendre a casa

Com empendre a casa

El teletreball és un fet que porta entre nosaltres relativament poc temps. Tot i això, cada vegada són més les empreses que porten a terme teletreball des de casa, permetent que els treballadors treballin des de casa o altres llocs fora de l’oficina. La majoria de...

Contacte