MOBLES D'ESTIL
MODERN

Decoració d'estil modern

La decoració d'estil modern és una de les decoracions més escollides actualment, no només per la gent jove, sinó que també per aquelles persones que volen donar un nou enfocament a la seva llar.

La decoració d'estil modern és harmònica, funcional i simplista, on predomina la senzillesa, les superfícies llises i les línies rectes i depurades. Els mobles d'estil modern les línies rectes són les protagonistes. En aquest tipus de decoració, no hi cap el desordre i l'embotiment de mobles, com podem veure en decoracions rústiques o clàssiques, sinó tot el contrari: "menys és més".

Exposició de mobles moderns

A Mobles Güell comptem amb tot tipus de dissenys i estils per el nostre mobiliari, un d'ells són els mobles moderns. Si vols donar-li un look més contemporani al teu menjador, despatx o dormitori només cal que visitis les nostres exposicions, consultis el catàleg o et posis en contacte amb els nostres experts de l'interiorisme. Comptem amb les novetats del món de la decoració i el disseny que més agraden a qui buscaun aspecte d'allò més actual.

Mobles amb acabats simples però elegants, línies ben definides, colors sòlids i infinites combinacions per aconseguir personalitzar cadascuna de les estades de la llar fins a convertir-les en un focus d'estil, elegància i confort.

Si vol saber més sobre la nostra col·lecció de mobles moderns
contacti'ns o visiti'ns sense compromís.

Per una atenció totalment personalitzada pot reservar cita prèvia.

TOP