830

TAULES I CADIRES

Una peça fonamental a la teva llar són les taules i cadires: per a menjar amb els teus convidats o família al menjador, per a treballar a la teva oficina de casa, com a decoració d’un raconet… Descobreix la nostra oferta de taules i cadires per a les diferents estances.

taules i cadires de menjador

COMODITAT I ELEGÀNCIA

Taules de menjador, altes i baixes, de dos, quatre i fins i tot sis i vuit persones, cadires de tot tipus d’estils. S’adapten a la comoditat de cada persona. Des de taules i cadires de fusta fins a mobles d’estil modern.

És important tenir un bon conjunt de menjador que combini amb la resta de la decoració de l’estança, però el punt clau és la comoditat de les taules i la cadires. A la botiga de mobles del Vendrell com a la de Tarragona trobareu conjunts de taules i cadires des de dues fins a vuit persones per al menjador; taules petites per a posar davant del moble de la televisió, sets de mobles de cuina… Troba la millor opció per a tu.

Taula de menjador
set de taula de menjador
taula auxiliar
taula de menjador
taules i cadires de menjador
set de taula i cadires

Les millors marques de taules
i cadires

 

Mobles Güell, la botiga de mobles de Tarragona podràs trobar les millores marques de taules i cadires del sector; com Crevin, Altair o Enea. Trobaràs molts tipus i amb diferents acabats, que s’adaptaran a la teva llar. 

taules i cadires a Tarragona

Exposició de taules i
cadires a Tarragona

A la nostra exposició de mobles de Tarragona trobaràs tot tipus de mobles de menjador on estaran les taules i cadires exposades i decorades pels interioristes de Mobles Güell perquè et facis una idea de com quedaria a la teva llar.

Si no saps per on començar a buscar taules i cadires, l’estil que millor et combina o si quedarà bé a la teva estança, deixa’t assessorar per l’equip interiorista. Junts farem de la teva llar un nou espai còmode i funcional.

taules i cadires a Tarragona
taules i cadires a Tarragona

També et pot interessar

Contacte

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡