PROMOCIONS I OFERTES EN MOBILIARI

Descobreix totes les promocions i ofertes que trobaràs actives a les nostres botigues de mobles, a Masllorenç i el Vendrell. Els nostres comercials i interioristes t’ajudaran amb qualsevol dubte que puguis tenir respecte a les ofertes.

 

Moble de dormitori modern | Mobles Güell

Mobles al 50% de descompte

És possible trobar mobles de primera qualitat al 50% de descompte? Sí, és possible!

Promoció de mobles juvenils

Renovar els mobles juvenils dels petits de casa és invertir a millorar el seu benestar! A les nostres botigues per a la compra d’un moble juvenil, t’emportaràs un preu especial en la compra d’un matalàs. Aconsegueix més per menys.

En Mobles Güell trobarà una àmplia varietat de mobles d’estil juvenil, des d’escriptoris, matalassos, lliteres, llums, armaris, pufs i molt més, que s’adaptaran als gustos i necessitats dels més joves.

Preu especial en escriptoris

Aquesta promoció està pensada per a tots aquells que destinen unes certes hores de treball a casa. Donar confort i ordre en la zona de treball de la teva casa és el nostre objectiu. Mobles a mesura per a cobrir totes les necessitats a l’hora de treballar amb les millors marques del sector.

Ara per la compra d’una taula d’estudi tindràs un preu especial en la cadira, vols més informació? Contacta amb nosaltres sense compromís!

El teu benestar és la nostra preocupació.

Contacte