Avaluaci√≥ de l’espai i determinaci√≥ de les necessitats

El primer consell per a organitzar un rebedor funcional i amb estil que li brindem des del blog de Mobles G√ľell √©s avaluar l’espai i determinar les necessitats d’emmagatzematge. Mesurar l’espai i avaluar les necessitats d’emmagatzematge ajudar√† a triar els mobles de rebedor i les solucions d’emmagatzematge adequats.

√Čs fonamental prioritzar solucions d’emmagatzematge que s’ajustin a l’espai i satisfacin les necessitats de la llar. Per exemple, si el rebedor √©s petit, √©s fonamental prioritzar penjadors i sabaters o un banc amb prestatges incorporats per a optimitzar l’espai de magatzematge. A m√©s, identificar el prop√≤sit i la funci√≥ de la sala ajudar√† a triar mobles que siguin funcionals i visualment lleugers.

En la nostra web podr√† trobar gran varietat de mobles de rebedor amb solucions d’emmagatzematge i altre que li poden ser de gran utilitat. Aquest tipus de mobles l’ajudar√† a crear un rebedor funcional i organitzat.

Preferències estètiques i de disseny

El segon pas per a organitzar un rebedor funcional i amb estil √©s considerar les prefer√®ncies est√®tiques i de disseny. L’est√®tica i la funcionalitat s√≥n els criteris m√©s importants a tenir en compte a l’hora de decorar un rebedor. A part de mobles bonics, cal no oblidar que √©s fonamental triar mobles pr√†ctics i funcionals que mantinguin l’ordre en la llar. Per exemple, un cabinet de fusta amb prestatges oberts i un disseny simple i rectilini √©s una bona opci√≥ per a un passad√≠s estret i pot agregar estil a l’espai.

La incorporaci√≥ d’elements decoratius pot aportar estil i personalitat a un rebedor. Utilitzar baldes o baldes com a superf√≠cie de suport per a fotos, plantes o altres objectes decoratius pot aportar un toc personal a l’espai. A m√©s, la incorporaci√≥ de detalls decoratius com a obres d’art, catifes o accessoris d’il¬∑luminaci√≥ pot ajudar a crear una entrada acollidora i elegant a la llar.

*A l’hora de decorar un rebedor que est√† connectat amb el sal√≥, √©s fonamental decorar-los de manera que generi harmonia i integri els estils a la perfecci√≥.

recibidor
recibidor

Propòsit i funció

L’√ļltim pas per a organitzar un rebedor funcional i amb estil √©s identificar el prop√≤sit i la funci√≥. El rebedor ha de dissenyar-se per a crear un espai que sigui pr√†ctic i satisfaci les necessitats de la llar. El primordial √©s triar uns bons mobles per al rebedor. Com hem esmentat anteriorment, una pr√†ctica consola √©s una excel¬∑lent opci√≥ per a un rebedor, ja que pot servir com a soluci√≥ d’emmagatzematge i pe√ßa decorativa. Pots veure tots els mobles de rebedor de Mobles G√ľell en la nostra web o exposicions.

Combinar-los amb colors neutres sempre √©s un encert, perqu√® pots usar mobles m√©s cridaners o que segueixin la mateixa l√≠nia de tons, i resultar√† un rebedor amb estil igualment. Seguint aquests consells i tenint en compte l’espai, les necessitats d’emmagatzematge i les prefer√®ncies est√®tiques, es pot aconseguir un rebedor funcional i amb estil.

Li recordem que pot trobar gran varietat d’aquests mobles de rebedor en les nostres exposicions. Ja que, disposem de diferents combinacions i idees sobre com organitzar un rebedor funcional i amb estil que li poden servir de gran ajuda. A m√©s, amb els nostres assessors podr√† demanar ajuda per a triar els mobles adequats segons les seves necessitats i saber quins s’adapten millor a l’espai.

Per a més informació:

Si vols saber més, no dubtis a contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! ūüĎčūüŹĽ

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gr√†cies! ūüß°