Alfombras KP

ALFOMBRAS KP

ALFOMBRAS KP : Varietat de catifes


Alfombras KP desenvolupa la seva activitat en l’edició, fabricació i confecció de catifes a mesura i moquetes modernes.

Amb seu a Madrid i una experiència en el sector de més de 30 anys, Alfombras KP s’ha consolidat com el primer fabricant de catifes a mesura d’Espanya amb una oferta que aconsegueix més de 60.000 combinacions diferents.

Col·leccions de Catifes a mesura de llana, Catifes de sisal, Catifes Modernes, Catifes acríliques, Catifes de disseny, Catifes fetes a mà, Catifes de vinil KEPLAN, Catifes d’exterior rentables… totes elles en una àmplia variació de colors i una immensa quantitat d’opcions en originals acabats és el que ofereixen.

A Alfombras KP renuncien a ser un més en el sector de les catifes a mesura i les moquetes i per contra han tractat de fer les coses d’una forma diferent de la resta.

Aquest compromís els porta a estar sempre desperts i en constant cerca de materials i solucions decoratives de qualitat que estiguin a l’altura d’un client cada vegada més exigent que busca una alternativa en els dissenys de tendència però que no per això renúncia al bon gust del clàssic.

Les seves catifes han estat sotmeses a rigoroses proves de resistència i durabilitat demostrant la seva gran resiliència gràcies a la seva estructura molecular única, amb forma enroscada, que cedeix fàcilment i es recupera ràpidament per resistir l’aixafament que sofreixen un altre tipus de moquetes.

Malgrat els esforços realitzats per aconseguir la fibra més resistent del mercat, Alfombras KP no ha descuidat l’estètica de les seves catifes a les quals ha dotat d’una suavitat inèdita fins a aportar un confort excepcional.

A més de que tots els seus productes estan fets amb materials renovables, produint un 63% menys de gasos.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://alfombraskp.com/

    TOP