AQUACLEAN

Teles antitaques: La nova tecnología per la llar. 

AquaClean Group és un sòlid grup tèxtil espanyol amb més de 50 anys d’experiència tèxtil. Sr. Rafael Pascual, un home que ha demostrat com l’esforç i la tenacitat tenen les seves recompenses, va ser el creador de l’empresa. Actualment les empreses Antecuir i Interfabrics són les principals representants d’aquest Grup on la seva especialitat són els teixits per sofàs, decoració i automoció.

La tecnologia Aquaclean és un tractament revolucionari que permet que es netegin les taques utilitzant simplement una mica d’aigua. Així s’aconsegueix un manteniment molt senzill i en un temps mínim. Aquaclean t’ajuda amb la gran majoria de les taques domèstiques: vi, negra, salsa, greix, xocolata, crema, etc. Fent-nos la vida més fàcil. Aquesta tecnologia és perfecta per a teles de sofàs. Aquest tractament cobreix cada fibra amb una capa molecular invisible que evita que la brutícia penetri en el teixit.

AquaClean | Marques de mobles de Mobles Güell

El lema de AquaClean és: Net per fora, net per dins. No sols serveix per a taques, sinó que evita que els bacteris i els virus. Limita la seva capacitat de reproducció i redueix la població de bacteris i en conseqüència actua sobre la barrera de lípids i amb contacte amb l’aigua facilita la seva solubilitat.

Per als amants de les mascotes, amb la tecnologia AquaClean fan una combinació perfecta, ja que, el teu sofà estarà totalment protegit i segur de bacteris, virus i taques.

Un dels seus valors principals de AquaClean és la satisfacció dels seus clients, la qualitat i seguretat, on posen ímpetu a la qualitat dels seus productes i dels seus processos.

 

Un exemple de tot el comentat són les seves tecnologies que apliquen en diferents productes: tapisseries per a sofàs, decoració vertical (parets i finestres) i finalment en productes d’automoció.

Si voleu saber més sobre aquesta tecnologia i provar com quedaria el teu sofà ideal amb les teles antitaques personalitzades, no dubteu a anar a visitar la seva pàgina web: www.aquaclean.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡