BOCUBI

Bellesa i funcionalitat a parts iguals

Bocubi és el resultat d’una evolució constant que arrossega més de 40 anys d’història. Des del seu naixement com “Mobax“, i ara conegut com a Bocubi, ha estat una empresa referent en el sector del moble, sent un fabricant Valencià amb una gran experiència en la fabricació i disseny de mobiliari.

La seva activitat va començar amb els mobles auxiliars, una de les seves especialitats, i avui en dia, s’hi han ampliat a la fabricació de tota classe de mobiliari, oferint una gran varietat d’opcions totalment personalitzades. Fins al moment, Bocubi ofereix salons funcionals amb una elegància que els caracteritza; dormitoris, aconseguint una habitació acollidora i passional; rebedors que faran que la impressió dels teus convidats sigui magnífica; escriptoris i mobles auxiliars sense renunciar a l’espai per guanyar disseny i per últim, taules de menjador, un dels mobles més importants per a la teva llar. T’imagines una casa sense taules?

Cubi | Marques de mobles de Mobles Güell

Bocubi, tenen un procés de fabricació dels productes de manera artesanal, com antigament es feia, perquè creuen que l’estima i el fet de consentir donat per un artesà no és comparable amb el d’una màquina.

El seu equip de dissenyadors, interioristes i enginyers, treballen per oferir dissenys actuals i totalment funcionals a parts iguals, donant mil opcions als clients que es mereixen sentir-se a gust a la seva llar. Després de tants anys de recorregut, poden dir que el que els motiva i els mantindrà motivats dia rere dia, és ajudar a les persones i omplir-les d’il·lusió.

La seva política sempre ha estat i serà oferir un producte de fabricació pròpia, de bona qualitat, a un bon preu i de confiança. Els atendran de manera personalitzada en cas de requerir-ho.

Si voleu saber més sobre aquesta marca, no dubti en visitar la seva pàgina web: Bocubi

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.