Burmar Tapizados

Mobles d’estil vintage

L’any 1980, Lamberto Burguet Raga fundava l’empresa BurMar Tapizados, especialitzant-se primerament en la fabricació i disseny de cadires úniques i originals. Amb el pas del temps però, va anant ampliant la seva varietat de productes entre els que destacaven: taules de menjador, banquetes i elements d’alta decoració, actualitzant constantment tant els acabats dels mobles i els colors de les fustes, com els teixits de les tapisseries.

Més de 35 anys d’experiència els avalen com una de les empreses capdavanteres en mobiliari de decoració d’estil vintage, restauració i fabricació de cadires i mobles.

Els mobles d’estil vintage, estan ambientats en els anys 40 o 50, i el seu objectiu és el de recuperar mobles de fa més de mig segle per combinar-los amb tocs actuals, amb altres elements de tipus modern o avantguardista. Si hi ha alguna cosa per la que destaca la decoració vintage és pel seu classicisme, la seva elegància i la seva autenticitat.

Burmar Tapizados

Actualment existeixen dos tipus de mobles vintage, els que realment tenen molts anys de vida iper altra banda, aquells que ja s’han creat amb la intenció de donar-los un aspecte antic. Degut a la demanda que existeix actualment de mobles vintage, molts fabricants han començat a dissenyar i construir aquest tipus de mobiliari, que ens transmeten un estil d’autèntiques peces exquisides.

Per crear un ambient vintage perfecte, és primordial que cada peça s’esculli en funció de l’espai en la que s’ubicarà. Els sofàs de pell i el mobiliari envellit, són algunes de les peces estrelles que protagonitzen aquest estil.

Els avantatges dels mobles vintage en decoració són múltiples, doncs és un estil que mai passa de moda i sempre aporta un aire diferent i exclusiu a la llar.

A més, la seva elaboració i els materials d’alta qualitat amb els que es treballa per crear aquests mobles, els converteix en peces de decoració molt especials.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: Burmar Tapizados

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.