CREVIN

Dissenys amb ADN: 40 anus teixint innovació

Crevin és una empresa familiar de tercera generació totalment integral, amb desenvolupament de producte, teixidura, acabats i tenyits, tot això realitzat a les instal·lacions locals de Crevin. El seu equip està format per professionals creatius, talent i apassionats. Aquests teixits estan fabricats sota la normativa ISO 9001 i ISO 14001, on es distribueix a més de 60 països de tot el món. Actualment, fa més de 40 anys que teixen innovació.

Els teixits de Crevin s’inspiren en un estil de vida modern, amb una estètica elegant i relaxada, unint l’expressió creativa amb unes altes prestacions. Els seus teixits són versàtils i duradors en el temps gràcies a la seva construcció en doble tela i l’ús de matèries primeres d’alta qualitat. Han creat el disseny amb ADN industrial, basat en el talent industrial, uneix un dels estàndard de les altes prestacions amb una estètica refinada i contemporània. Els seus teixits es deuen a la qualitat específica, fils d’alt rendiment i acabats a mida; gràcies als quals es poden utilitzar i gaudir durant un temps indefinit.

Crevin | Marques de mobles de Mobles Güell

Creuen que el disseny només pot ser etiquetat com a bon disseny quan captiva i connecta amb l’usuari a través d’experiències positives i enriquidores. La intenció del seu disseny és fer realitat l’essència de la qualitat.

Una característica important de les seves teles és que gràcies a la seva marca Efficiency, una marca de fàcil manteniment per la llar i espais de treball còmodes i saludables a la seva tecnologia de doble tela i materials de primera qualitat; els teixits garanteixen una estètica duradora, inclús en els entorns més dinàmics. Estan protegides amb el tractament antimicrobià i raspallat per una garantia de 5 anys contra l’envelliment.

Crevin, combina materials de baix impacte ambiental amb fibra reciclada de restes de cotó, ampolles PET i les mateixes restes d’altres teixits. Si voleu saber més sobre aquesta marca, inspiració o saber les característiques de cada teixit en concret no dubteu en visitar la seva pàgina web: Crevin

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.