Dimaflex

El teu descans és la seva preocupació

Dimaflex és una mitjana empresa familiar fundada el 1994, dedicada al sector del moble del descans. Gràcies a la seva àmplia experiència en el sector, coneixen la importància d’un bon sistema de descans. Es preocupem de tots els aspectes que conformen la seva elaboració i adquisició.

Són respectuosos amb el medi ambient. Col·laboren amb la cura i la replantació de boscos dels quals obtenen la seva fusta i làtex natural. A més a més són curosos amb la informació exposada sobre la composició dels seus productes, així com concebre una línia totalment personalitzada en mesures i prestacions.

La seva missió és oferir una atenció personalitzada i un servei ràpid i eficaç. S’adapten a totes les seves necessitats i mesures, oferint configuracions personalitzades de productes, ja sigui en bases com en matalassos.

Dimaflex

Disposen d’una àmplia gamma de productes amb el que compten matalassos de tot tipus de materials com el làtex i el visco; bases de llit i canapès i accessoris per afavorir el millor descans com toppers i coixins.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu a visitar la seva pàgina web: Dimaflex

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡