Dimaflex

DIMAFLEX

El vostre descans personalitzat


Dimaflex, és una empresa que fabrica i dissenya productes pel descans des de l’any 1994 a Valls. L’objectiu d’aquesta marca és seguir innovant en el sector del moble i introduir cada vegada més materials per al disseny dels seus productes de confort.

Dimaflex és una marca que vetlla per la qualitat de vida dels seus clients, oferint-los contínuament productes confeccionats per formar un conjunt d’elements que contribueixen al confort i al descans del usuari. Tots els seus productes, ja siguin somiers, canapès i matalassos, proporcionen dia a dia la millor solució pel descans i benestar de l’usuari. Dimaflex, realitza sistemes de repòs adaptats a cada persona, de manera que cadascú trobi el seu descans personalitzat, independentment de la seva constitució.

L’empresa utilitza materials naturals que respecten el medi ambient, a part de que reciclen tots els seus subproductes. A més, la marca col·labora en la replantació de boscos dels que n’extreuen la fusta i el làtex, amb els que després construeixen els seus matalassos.

Els seus matalassos d’alta gamma i qualitat, estan creats per evitar contractures i dolors musculars o articulars. Peces fabricades amb làtex natural i viscoelàstiques de la més alta qualitat, llits elèctrics de fusta de faig laminada, totalment ecològics. Són productes que neutralitzen l’electricitat estàtica, tan important per aconseguir un bon descans i poder conciliar la son.

La marca destaca per les seves immillorables peces destinades a la comoditat, que seleccionen les més optimes primeres matèries per poder oferir els millors productes. Dia a dia, treballen de la mà dels nous avenços tecnològics i de materials naturals per aportar els millors productes basats en el confort i la comoditat de l’usuari.

Confort natural, productes elaborats a la mida del usuari i els millors sistemes de descans, són algunes de les característiques que defineixen aquesta magnifica marca. El seu equip de professionals artesans, treballen dur dia a dia per seguir creant productes que destaquin pels seus beneficis, posant especial cura en tots els detalls.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.dimaflex.com/

    TOP