ENEA

Solucions resistens i amb un disseny ideal

Enea, fundada l’any 1984, és una empresa localitzada al País Basc que es dedica a la fabricació de mobles de d’estil modern i contemporani. Estan especialitzats en el disseny de mobles per entorns domèstics, d’oficina i en espais públics. Gràcies a un enfocament propi dels processos industrials, els seus coneixements tècnics i a una relació estreta amb els dissenyadors de mobles, han creat crear solucions pensades per l’usuari, resistents i estèticament atractives.

Com a cooperativa estan molt vinculats amb la comunitat i el seu entorn, i per aquest motiu, fabriquen mobles amb dissenys sostenibles que respecten el medi ambient.

Els seus mobles estan fabricats amb ferro tubular, un material molt exclusiu i específic que aporta una gran qualitat en els seus productes. Els seus acabats de pintura i lacat són únics, cosa que els permet disposar de diferents opcions de colors i d’aquesta manera oferir als seus clients una millor personalització en termes de pintura.

Enea | Marques de mobles de Mobles Güell

El catàleg d’Enea és basa principalment en oferir productes d’estil contemporani i modern, per a tot tipus d’ambients i espais. Cadires que destaquen per la seva comoditat i confort, tamborets aptes per col·locar en qualsevol racó i taules d’un disseny autèntic.

Com ja sabem, la decoració contemporània es caracteritza per les línies netes, els colors sòlids i clars, i la combinació de mobles de les últimes dècades o d’estil nòrdic. S’utilitzen materials de fusta, ferro, pedra o marbres, perfectes per convertir qualsevol espai en un ambient acollidor i sofisticat.

Aquest tipus d’estil de decoració s’adapta perfectament a l’actualitat, es busca la funcionalitat i un disseny que segueixi les tendències en tots els detalls. 

En canvi, el disseny de les seves peces més modernes inspira individualitat i un estil molt personal, que trenca amb els estils tradicionals. Els mobles acostumen a donar la sensació de lleugeresa i espai visual, i converteixen els espais en ambient simples i estàtics.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.eneadesign.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.