Lujosa Tapizados

Fusió d’estils clàssics i moderns. 

Lujosa Tapizados és una empresa dedicada a la creació i el disseny de mobles, fundada l’any 1983. Actualment, gràcies a la gran qualitat dels materials amb els que treballen i el disseny dels seus productes, s’ha convertit en un referent dintre de l’estil de mobles clàssic a nivell nacional i internacional. A poc a poc, hem pogut observar com han anat introduint els diferents estils que són tendència en l’actualitat, en els mercats en els que exporten en els seus productes.

El seu equip d’experts artesans, utilitzen les millors fustes i teles per crear uns productes que els usuaris identifiquin amb la marca pel seu magnífic treball i dedicació. Tot el seu mobiliari s’agrupa en peces ambientades en l’estil clàssic però amb petits enfocs més moderns i actuals.

Lujosa Tapizados | Marques de mobles de Mobles Güell

En aquests últims 5 anys, han realitzats molts projectes per hotels i restaurants d’alt nivell. Tot això, gràcies a la continua innovació dels seus canals de comercialització i les seves col·laboracions amb diferents estudis d’interiorisme. Inclús han arribat a expandir els seus productes cap a països com Suècia, Noruega i el Regne Unit, on existeix molta preferència  pels dissenys més moderns i minimalistes.

Carla és la col·lecció que més identifica aquesta marca. Segueix la seva idea de mobles clàssics que barreja amb pinzellades d’estil més modern, cosa que converteix aquestes peces en una col·lecció que desprèn elegància i sofisticació per tots els cantons. D’altra banda, trobaríem la col·lecció Park que ens transporta a un espai de peces molt més càlides, confortables i amb una gran personalitat. El que més podem destacar d’ambdues col·leccions són la qualitat de primeres matèries que s’utilitzen i els seus exquisits acabats.

Lujosa Tapizados s’ha convertit en una empresa pionera en el sector del moble, que ofereix solucions que s’adapten a totes aquelles persones que busquen un ambient clàssic per la seva llar, però amb un certs tocs actuals.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.lujosa.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.