Mobles 114

Creativitat i passió en tots els productes. 

Mobles 114 és una empresa editora de mobles d’estil contemporani barcelonina, fundada l’any 1973, per JM Massana, M Ferrer y JM Tremoleda, tres dissenyadors industrials, editors i directors d’empresa.

La qualitat dels seus productes i l’objectiu d’assegurar el millor producte pels clients han aconseguit que aquesta empresa hagi anat creixent any rere any, fins a aconseguir premis a la seva gran feina com el Premi Nacional de Disseny 2001 o el Premi de la Cambra de Comerç de Barcelona per la qualitat de disseny en l’Empresa.

La creació dels seus productes, neix de la voluntat de l’empresa per cobrir les necessitats dels seus usuaris. és per aquest motiu que dipositen tota la seva confiança en els seus dissenyadors i els inciten a superar la seva creativitat dia a dia. Sempre tenint en compte que els seus objectius principals són la qualitat i la funcionalitat de tots el seu conjunt de mobiliaris.

Mobles 114 | Marques de mobles de Mobles Güell

El disseny i fabricació dels seus productes es basa en la utilització dels millors materials i de treballar de la mà de les millors tècniques i tecnologies actuals. Per davant de tot, són una empresa que defensa el consum sostenible en la creació i desenvolupament de totes les seves peces, ja que utilitzen materials reciclables d’origen i producció local o materials naturals. 

Amb això, podríem afegir que l’empresa busca en tot moment la coherència ambiental en la creació de tots els seus productes. M114, converteix les necessitats del client en mobles funcionals, de qualitat, sostenibles i amb un disseny molt acurat.

L’estil tradicional unit amb la modernitat actual i les tendències, són els conceptes que defineixen els seus productes.

A través dels seus cinc catàlegs podem trobar diversitat de productes entre els que hi podem trobar: cadires, tamborets, accessoris per la llar o les oficines,

col·leccions de taules i mobiliari per les biblioteques, un conjunt de col·leccions d’estètica comuna que defineix la marca en tots els sentits.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: mobles114.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡