Navarro Tapicerias

Dissenys autèntics i amb caràcter.

L’any 1964 es funda l’empresa Navarro Tapicerias, una empresa dedicada al disseny i creació de mobiliari, que porta cinquanta anys fabricant butaques destinades a garantir la comoditat i el confort a l’usuari, fet que els ha convertit en referents en el mercat, essent la seva principal especialitat les butaques entapissades.

El seu objectiu és crear dissenys que s’adaptin al màxim al cos i satisfacin les necessitats de l’usuari. La fabricació de tots els seus productes es regeix per la qualitat dels seus materials, la seva resistència i els bons acabats. A més, és una marca que està conscienciada amb la preservació del medi ambient, per aquest motiu produeixen un mínim impacte en l’ecosistema, produint poques emissions i un consum eficient dels recursos.

Navarro Tapicerias | Marques de mobles de Mobles Güell

La seva gran varietat de butaques s’ajustaran al màxim a totes les preferències del client, ja que ofereixen diferents sistemes de reclinació, sistemes giratoris i fins a múltiples programes de massatge. Tot un luxe a gaudir des del confort de la teva pròpia llar.

La marca destaca per utilitzar diferents estils en la creació de nous productes, com el clàssic, el modern, el vintage i el contemporani. Aquesta varietat de disseny permet que l’usuari pugui buscar entre múltiples opcions per triar la peça que més s’adapti a l’estil de la seva llar.

Ofereixen productes exclusius i de gran qualitat sense oblidar que el més important és el confort que proporcionen aquests dissenys tan autèntics. A més, la seva extensa gamma de mobles permetrà combinar-los a la perfecció amb el diferent mobiliari que es tingui a casa, o inclús triar mobles amb altres colors i textures per donar un toc diferent i original a l’ambient. 

Sigui quin sigui el producte que s’esculli, farà de cada racó de la llar un espai únic, sense perdre de vista la comoditat per la que estan caracteritzats els seus productes.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: tapiceriasnavarro.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.