Ondarreta

Taules, cadires i tamborets d’estil contemporani

Ondarreta és una empresa familiar dedicada a la fabricació i disseny de taules, cadires i tamborets d’estil contemporani, que va néixer l’any 1975 al cor del País Basc.

L’objectiu d’aquesta marca és innovar dia rere dia per poder oferir als seus clients nous models i materials, que cobreixin totes les seves necessitats.

ondarreta

Gràcies al seu gran equip de dissenyadors de reconegut prestigi amb qui elaboren tots els seus projectes, aposten per un bon disseny i amb un clar objectiu d’impulsar l’economia creant tants llocs de treball com els hi sigui possible.

La seva aposta pel disseny de qualitat i la seva autenticitat, els ha posicionat en el mercat espanyol com un dels referents en el sector del moble contemporani.

La forma en que aquesta marca treballa la fusta, ha originat que construeixin productes amb el disseny més acurat, funcionals i molt pràctics. A més, a part de la fusta, totes les matèries primes amb les que treballen respecten el medi ambient, ja que provenen de boscos controlats i regulats per les normatives de Gestió Forestal Sostenible. Els demés elements que utilitzen, es composen de productes fàcilment reciclables o inclús reutilitzables en els seus processos de creació.

La seva amplia gamma de mobiliari està ambientada en l’estil més contemporani, encara que en molts dels seus projectes hi podem observar pinzellades d’estil clàssic i modern, fet que provoca la creació de dissenys amb una autèntica personalitat i presència.

Els ambients compostos per mobles d’aquest estil es caracteritzen per la funcionalitat de les seves peces, proporcionant un equilibri entre elegància i senzillesa, que omplen els espais ben amplis i lluminosos. Es poden escollir mobles de diferents colors, textures i formes, sempre recordant de guiar-nos per la resta de decoració de la sala. És important tenir en compte, que els mobles en els que passem molta estona com les taules o els sofàs s’han de col·locar a prop de les finestres, per poder gaudir de la llum natural, ja que és un característica essencial si es vol ambientar la llar amb aquest estil de mobiliari tan singular.

ondarreta

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.ondarreta.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.