Tadel

Mobles d’estil contenporani i d’avanguardia

Mobles Tadel és una empresa que des de 1984, es dedica a la producció i comercialització de mobles de disseny contemporani i d’avantguarda, apostant per la màxima qualitat en cadascun dels seus productes i amb un gran respecte pel medi ambient. La seva constància i la feina ben feta, han aconseguit que Tadel hagi exportat els seus mobles a països com França, Nigèria, Alemanya i Aràbia Saudita, fent-lo així referent del moble en sectors internacionals.

L’estil de mobiliari contemporani, aconsegueix que la llar s’ompli d’un ambient molt confortable i acollidor. Per tant, els mobles característics d’aquest estil segueixen les textures neutres i les línies netes. El mobiliari creat a Tadel, està fet amb materials de fusta, un element resistent que aporta calidesa i comoditat a la llar.

ta-quatro sofás

La clau per obtenir una bona decoració contemporània és la utilització de colors neutres, grisos, blancs i negres, tonalitats terra, que destaquin per la seva senzillesa, per després poder contrastar amb altres objectes amb colors més vibrants. Els teixits a utilitzar fugen dels estampats i busquen colors sòlids per donar aquell toc subtil al disseny de la sala. Per últim, s’ha de destacar la il·luminació de l’ambient, que en aquest estil de decoració guanya molt de protagonisme, d’aquesta forma crearem ambients més càlids i ressaltarem aquells punts de la llar que volem que cridin l’atenció.

En canvi, els seu mobiliari d’estil avantguardista es caracteritza per vestir les sales amb una decoració més moderna. Formes geomètriques senzilles i molt actuals, espais amples i ben il·luminats i línies molt simples. Es tracta de seleccionar mobiliari construït a partir de fustes laminades o amb aluminis, elements que estilitzaran al màxim els mobles.

La distribució de les peces, ha de deixar una sala ben espaiosa que convidi a la individualitat, el confort i la funcionalitat.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡