A l’hora de moblar un espai, és complicat escollir un únic estil. És per això que us animem a combinar-ne de diferents com l’estil modern o clàssic en espais com el menjador, creant diferents zones en un mateix ambient. En aquest espai, els mobles que escollim seran clau per a determinar un o més estils.

Si pel contrari, no voleu combinar diferents estils, us recomanem escollir entre l’estil modern o l’estil clàssic, ja que actualment estan molt de moda!

A Mobles Güell trobareu tota classe de mobles de menjador per a tots els estils!

Menjadors moderns

Si escollim decorar el nostre menjador amb un estil modern deixant enrrere l’estil clàssic, ens aportarà funcionalitat i practicitat. En aquests menjadors destacaran les línies rectes. Els mobles que haurem d’escollir per aquest estil són mobles versàtils amb diferents possibilitats de combinacions entre acabats (fusta i laca, amb metall, vidre, porcellànic…)

Tot i això, hem de tindre en compte que la majoria d’aquests mobles són modulars, és a dir, tenen infinitat de combinacions per a poder-se adaptar a qualsevol ambient i espai. Pel que no ens haurem de preocupar en excés de si aquests queden bé o no, ja que molts d’ells són combinables en molts espais diferents. Combinar mobles de menjador d’estil clàssic i modern a la vegada és possible!

En els menjadors l’estil modern s’acostumen a utilitzar tons com el blanc, negre, marrons o tonalitats grises. És important destacar que no hem de col·locar tots els mobles del mateix color en cap situació, ja que això provocarà que l’espai quedi impersonal i sense personalitat.

Mobles de menjador. Moderns o clàssics? - Mobles Güell

Menjadors clàssics

Si preferiu decorar el menjador d’un estil clàssic, us recomanem utilitzar colors de tons clars com el blanc, crema, beix…, ja que són colors que transmeten tranquil·litat i relaxació.

Combinar aquest estil amb mobles de fusta és un encert total. Els nostres mobles d’estil clàssic estan, majoritàriament, fets de fusta o laca, encara que també n’hi ha d’altres amb xapa sintètica, tot i que són menys.

Aquests mobles de fusta requereixen un ambient més ampli, ja que acostumen a tenir unes certes mesures. En aquests també es poden apreciar els diferents acabats i treballs, com les unions ingletadesportes amb motllura, interiors amb fusta…

L’estil clàssic actualment torna a estar molt de moda, lligat amb tot el vintage, un menjador clàssic aporta elegància a la llar.

Mobles de menjador: Moderns o clàssics | Mobles Güell

Mobles de menjador moderns o clàssics?

Saps quines són les diferències entre els mobles de menjador clàssics o moderns?  Te les expliquem!

El mobiliari

-Estil modern: En aquest cas són mobles amb línies rectes, simples. La funcionalitat està per sobre de la forma. El que és modern avui pot no ser-ho demà, per la qual cosa aquest estil s’adapta a les tendències del present en tot moment.

-Estil clàssic: Els mobles de menjador d’aquest estil són entapissats amb colors pastel o estampats, el clàssic sofà “chéster”, són alguns dels mobles representatius d’aquest estil. En general són mobles molt voluminosos amb detalls molt cuidats.

Els colors

-Estil modern: Els colors principals són el blanc i el negre i els grisos. Tot i això, i depenent de les tendències, aquests colors poden canviar.

-Estil clàssic: Els colors en aquest estil que destaquen, com hem mencionat anteriorment, són els colors clars i els pastels.

Els complements

-Estil modern: És ideal buscar complements simples i amb colors neutres.

-Estil clàssic: Complements senyorials als llençols o als coixins poden ser clau en aquest estil. 

Mobles de menjador. Moderns o clàssics? - Mobles Güell

Ara que ja saps la diferència entre els mobles de menjador d’estil clàssic i moderns i et fas una idea dels mobles que pots trobar a les nostres botigues de mobles tant de Tarragona com el Vendrell, t’esperem a les exposicions.

I, si encara no saps si triar mobles de menjador moderns o clàssics per la teva llar, deix que un professional t’aconselli.  Contacta’ns, demana la teva cita prèvia i estarem encantats d’ajudar-te en el que necessitis.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡