Quan pensem a comprar mobles, pensem a fer una compra eficient. Una compra que ens permeti que els mobles tinguin una durada a llarg termini i que es mantinguin perfectes com el primer dia, ja que invertim una bona quantitat de diners en ells. 

Amb Crevin, mantenir aquests mobles com el primer dia serà molt fàcil, ja que són especialistes en això. 

Què és Crevin?

Crevin és una empresa familiar de tercera generació instal·lada a Terrassa, Barcelona. Aquesta és reconeguda per a totes les primeres marques del sector d’interiorisme i la decoració, tant en l’àmbit nacional com a internacional, ja que distribueix els seus productes en més de 60 països.

El lema de Creivin és “Produir millor, consumir menys, i reciclar més”. Amb aquest lema ja ens podem fer una idea de com és aquesta empresa: respectuosa amb el medi ambient i interessada a fer-nos consumir i gastar el menys possible. Fent realitat el que tots desitgem: que els mobles semblin com si els haguéssim comprat aquella mateixa setmana de lo nous que estan.

A Mobles Güell tenim centenars de productes d’aquesta marca que faran que els mobles estiguin com el primer dia.

Què caracteritxa als teixits de Crevin?

Els teixits de Crevin es caracteritzen per ser teixits moderns que s’adapten a tots els gustos i necessitats, mentre que a la vegada ens ofereixen una gran gamma de colors i textures ideals per a donar un toc especial de color a la nostra llar.

Entapissar peces com les cadires, els sofàs, els capçals dels llits, ens portarà un èxit assegurat, ja que els mobles duraran molt més, igual que la qualitat d’aquests.

Amb els teixits Crevin oblideu-vos de tirar els mobles perquè estan bruts o no semblen ser nous, els seus teixits són fàcils de netejar, antitaques i, sobretot, resistents.

Crevin | Marques de mobles de Mobles Güell

Com funciona?

Crevin crea teixits intel·ligents, l’empresa fabrica els seus residus, els quals són portats a productors locals per a posteriorment ser convertits en fils. 

Aquests fils s’aprofiten per a reforçar els seus teixits. La qual cosa permet que es puguin rentar amb lleixiu, a màquina, i que siguin antitaques, és a dir, que es puguin rentar sense extreure la funda del moble.

Què ens ofereix?

Crevin ens dona infinitats de colors, productes, tapisseries i fils a escollir depenent dels nostres gustos i necessitats.

A banda, també ens proporciona una qualitat i garantia al producte que no tenen altres robes. En ella destaca la producció pròpia i local del producte sent a més a més un producte reciclat que cuida del medi ambient.

Apostar per Crevin és apostar pel medi ambient, la modernitat i la funcionalitat sense renunciar a l’estètica.

Si necessiteu ajuda per a triar quin tipus de teixit Crevin és el més adequat per a vosaltres, contacteu amb nosaltres, demana la teva cita prèvia. Estarem encantats d’ajudar-vos!

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡