En el dia a dia és molt important aconseguir la comoditat en la nostra llar, i els mobles d’estil rústic són elements de decoració ideals per crear un ambient en el que sentir-se a gust.

Avui en dia l’estil de decoració rústic és un dels mes populars a l’hora de decorar la nostra casa, ja que ens aporta calma i la sensació d’estar en plena naturalesa. A més, aquest tipus d’estil és fantàstic per adaptar-se a totes les habitacions de la casa, des dels dormitoris fins a la cuina. Així doncs, si el teu objectiu és crear un ambient relaxat, tradicional i que a més giri al voltant de les tonalitats i textures que trobem a la naturalesa, el teu estil ideal de decoració és aquest.

Dintre d’aquest mateix estil sovint podem trobar diverses tendències, com la mediterrànea, la colonial o fins i tot el country, però totes elles parteixen d’una base d’ambient rústic, és a dir, que l’essència d’aquests mobles és la tranquil·litat i l’harmonia amb la natura.

MATERIALS I MOBLES D’ESTIL RÚSTIC

El pi és el material més utilitzat en la fabricació d’aquests tipus de mobles rústics, ja que els hi proporciona solidesa i força. Les tauletes auxiliars, les calaixeres i les vitrines de fusta són un dels elements més comuns d’un menjador rústic, però les grans llibreries són les grans protagonistes quan volem ambientar la nostra sala.

Per aconseguir aquell veritable aire rústic a la nostra llar hem de recórrer a peces úniques que desprenguin calidesa i confort. D’aquesta manera aconseguirem que cada racó de la casa transmeti vida i personalitat. Les fibres naturals com la llana o el cotó s’utilitzen en catifes i cortines amb estampats llisos i pels sofàs i altres mobles podem incloure estampats més naturals, com per exemple els florals.

D’altra banda, no poden faltar les plantes, que serveixen per donar aquell toc encara més natural a petits racons de la casa. És recomanable que els objectes com les làmpades o miralls siguin de ferro forjat, és un altre detall que aportarà un estil rústic a la casa. És imprescindible utilitzar objectes de decoració realitzats amb aquests materials si volem aconseguir aquest efecte rural que tant desitgem.

Aquest estil ens ofereix múltiples possibilitats, pel que la millor idea és deixar volar una mica la imaginació i intentar aconseguir un bon equilibri d’acord amb la nostra pròpia creativitat.

A MOBLES GÜELL T’AJUDEM A ESCOLLIR ELS MOBLES RÚSTICS QUE MÉS ET DEFINEIXEN

A Mobles Güell oferim una extensa diversitat de mobles d’estil rústic, amb peces que convertirian la vostra llar en un espai de confort i pau. A més, els nostres professionals t’orientaran en el que necessitis sempre ajustant-se totalment al teu estil i necessitats.

T’acompanyem en la decisió de compra per orientar-te a trobar els mobles que més s’adapten al vostre estil i la vostra butxaca.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡