Julia Grup

JULIA GRUP

Solucions per la llar


A Mobles Güell sempre us volem oferir la millor selecció de mobles per la teva llar i per tant estem sempre buscant les últimes tendències en mobles per la llar i decoració. Per aquest motiu, incorporem entre les nostres marques de mobles un catàleg molt especial amb una selecció de peces increïbles de la mà d’Ofifran.

Julià Grup és una empresa de creació, desenvolupament i distribució de mobles, complements i articles pel descans.

Fundada l’any 1982, es dirigeix a botigues del sector, professionals de la decoració i canal contract. Expandint-se a nivell internacional, el seu objectiu és oferir un servei ràpid i fiable a nivell mundial, sense oblidar el disseny, la qualitat i la sostenibilitat.

L’empresa està formada per persones dinàmiques i professionals que sempre estan en constant renovació i evolució, repartides entre les oficines centrals a Sils (Girona), el magatzem logístic en Fogars de la Selva (Barcelona-España), la delegació a Shenzhen (la Xina), i les oficines de representació en ubicacions internacionals d’interès comercial com Itàlia, França, Holanda, Austràlia i Rússia.

Julià Grup és una empresa que es preocupa pel medi ambient, per aquest motiu controlen la tala desmesurada d’arbres, utilitzant materials reciclables i optimitzant les despeses energètiques. L’empresa informa de que tots els seus productes compleixen amb la condició de reciclabilitat.

La bona atenció al client, el compromís, la positivitat i la pro-activitat són els valors principals de l’equip de professionals que formen el Julià Grup. A l’empresa, l’honestedat i la confiança són les bases de totes les nostres relacions. Busquen les millors solucions per adaptar-se a les necessitats de cada client i posar-li les coses el més fàcil possible. Cada día s’esforcen per aconseguir una empresa millor i aconseguir els seus objectius.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: Julia Grup. 

Trobareu els seus mobles de Julia Grup a les nostres exposicions de mobles. Tant a Mobles Güell, l’exposició de Masllorenç com a Nus Mobles, l’exposició del Vendrell

 

    TOP