Julia Grup

Solucions per la llar

Julià Grup és una empresa de creació, desenvolupament i distribució de mobles, complements i articles pel descans.

Fundada l’any 1982, es dirigeix a botigues del sector, professionals de la decoració i canal contract. Expandint-se a nivell internacional, el seu objectiu és oferir un servei ràpid i fiable a nivell mundial, sense oblidar el disseny, la qualitat i la sostenibilitat.

L’empresa està formada per persones dinàmiques i professionals que sempre estan en constant renovació i evolució, repartides entre les oficines centrals a Sils (Girona), el magatzem logístic en Fogars de la Selva (Barcelona-España), la delegació a Shenzhen (la Xina), i les oficines de representació en ubicacions internacionals d’interès comercial com Itàlia, França, Holanda, Austràlia i Rússia.

Julia Grup | Marques de mobles de Mobles Güell

Julià Grup és una empresa que es preocupa pel medi ambient, per aquest motiu controlen la tala desmesurada d’arbres, utilitzant materials reciclables i optimitzant les despeses energètiques. L’empresa informa de que tots els seus productes compleixen amb la condició de reciclabilitat.

La bona atenció al client, el compromís, la positivitat i la pro-activitat són els valors principals de l’equip de professionals que formen el Julià Grup. A l’empresa, l’honestedat i la confiança són les bases de totes les nostres relacions. Busquen les millors solucions per adaptar-se a les necessitats de cada client i posar-li les coses el més fàcil possible. 

Cada día s’esforcen per aconseguir una empresa millor i aconseguir els seus objectius.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.juliagrup.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.